En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına niçin olacaktır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapıları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Kapının estetik konstrüksiyonsı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

İnsanların yangın sırasında emin bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başlangıcında yer yer dertn bapsı çok önemli olmaktadır.

Erişim kolaylığı peylemek ammaçlı yapılmış merdivenlerin haricinde güç eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Can uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri içre kişioğlu barındıran bütün mimarilarda olmalıdır.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Şişatır Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki tıntınlukları kapatmak kucakin bapnın kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar sınırlı bir hatın üzerine çıktığında rahatleyecek şekilde tasarlanmış şişatır conta olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı Yangın Merdiveni Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yeni veya sabık binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere göre üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların taliıtlarını kaygı ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından sıkı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme binalara göre çok henüz yumuşak ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

ölçün ve sertifikasyonlara amelî olarak üretilmiş yangın bapları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bili birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Report this wiki page